Στο blog μας μπορείτε να δείτε

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Αντίο κα.Βέτα, σ'ευχαριστούμε πολύ!


Όλη η παρέα του νηπιαγωγείου μας




      Μια ακόμα σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της.Μαζί με αυτήν όμως τελείωσαν και τα εκπαιδευτικά και λειτουργικά καθήκοντα της αγαπημένης μας , νηπιαγωγού και προϊσταμένης μας, Ελισσάβετ Πετράκη. ( Για όλα τα παιδιά κυρία Βέτα).
    Μέσα από αυτές τις λίγες γραμμές θα ήθελα να την ευχαριστήσω και να την συγχαρώ για όλα όσα πρόσφερε τόσο στα δέκα τελευταία χρόνια που υπηρετήσαμε μαζί αλλά και για τα εικοσιένα προηγούμενα χρόνια, που ήταν στο νηπιαγωγείο της Ν.Ποτίδαιας.Όλο αυτό το διάστημα έδωσε τον καλύτερό της εαυτό για την ομαλή λειτουργία του νηπιαγωγείου, για τη δημιουργία των καλύτερων σχέσεων με τα παιδια αλλά και με τους γονείς , αφού πάντα είχε ένα χαμόγελο για όλους και η εμπειρία της έδινε λύσεις στα όποια προβλήματα παρουσιαζόταν.Ήταν αυτή που μαζί με τον σύζυγό της, τον προηγούμενο διευθυντή του δημοτικού σχολείου,κ.Χατζηκονδέλη Αθανάσιο, έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη κατασκευή του καινούριου διδακτηρίου του νηπιαγωγείου, ώστε να έχουμε τώρα έναν καλύτερο χώρο για τα παιδιά.
    Φεύγοντας αφήνει τα σημάδια της δημιουργηκότητάς της παντού και ένα τεράστιο έργο  που εμείς θα πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια όρεξη.
    Για όλα αυτά την ευχαριστούμε πολύ και της ευχόμαστε καλή συνέχεια στον νέο κύκλο της ζωής της, μακριά από την εκπαίδευση. Εμείς πάντως θα την περιμένουμε πάντα με χαρά να την βλέπουμε στο νηπιαγωγείο μας και να μας δίνει τις πολύτιμες συμβουλές της!

Η κα.Βέτα με μερικά από τα παιδιά του τμήματός της

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...