Στο blog μας μπορείτε να δείτε

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Το κουδούνι χτύπησε!

     Η σχολική αυλή που για τρεις μήνες έμεινε σιωπηλή και έρημη από παιδιά, γέμισε πάλι από φωνές, παιδιά που τρέχουν, χαρούμενες και λυπημένες φατσούλες, γονείς, παππούδες και γιαγιάδες, που ήρθαν για να παραβρεθούν στον αγιασμό της νέας σχολικής χρονιάς.
    Ο καθιερωμένος αγιασμός έγινε όπως κάθε χρόνο στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου. Φέτος όμως θα θέλαμε να σταθούμε σε δύο σημεία.
    Το πρώτο είναι ότι για πρώτη φορά από την ίδρυση του, συμμετείχε και το Ειδικό Γυμνάσιο που βρίσκεται δίπλα στο σχολείο.
    Το δεύτερο αφορά το διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Ν. Ποτίδαιας ,κ. Χατζικονδέλη Αθανάσιο, που για αυτόν ήταν ο τελευταίος αγιασμός της καριέρας του σαν δάσκαλος, αφού σε λίγες ημέρες θα συνταξιοδοτηθεί. Έναν άνθρωπο που ό,τι και να πούμε είναι λίγο, αφού όλα τα χρόνια που ήταν στο σχολείο της Ν.Ποτίδαιας ( τριάντα στο σύνολο), έδωσε τον αγώνα του ώστε το σχολείο να γίνει ένα από τα καλύτερα της περιοχής, στο οποίο πολλοί είναι οι εκπαιδευτικοί που θα ήθελαν να υπηρετήσουν. Επίσης βοήθησε πολύ και στη δημιουργία του νέου διδακτηρίου του Νηπιαγωγείου μας, αφού επί της θητείας του έγιναν όλες οι προσπάθειες ώστε να έχει το δικό του κτίριο.
    Θα θέλαμε λοιπόν να τον ευχαριστήσουμε και να του ευχηθούμε υγεία, ευτυχία και ό,τι καλύτερο για την υπόλοιπη ζωή του και να ξέρει ότι θα μας λείψει, θα τον σκεφτόμαστε πάντα και θα περιμένουμε τις συμβουλές του.

Παιδιά από το Ειδικό Γυμνάσιο
Τα παιδιά του Νηπιαγωγείου
Ένα κέρασμα για να γλυκάνουμε τους μικρούς μας μαθητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...